HTML

topcomment.blog.hu

Friss

Linkblog

http://katpol.blog.hu/2011/01/26/knn_palesztinaleaks?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

2011.01.27. 03:17 gunfight

Plumper_ 2011.01.26. 22:26:55
@SchA: a keresztesek ideiglenes szerencselovagok, ostoba, fanatikus senkik voltak ott. A reform rabbi nyomait keresték és őrizgették, LOL. I.sz. 70-ig jlentős város volt Jeruzsálem, majd 1967 után. Kellett hozzá eltelnie 1900 évnek, nem baj.

"Elismerték volna Izraelt zsidó (vagyis etnikai/vallási alapon meghatározott) államnak."
Muzulmán országok hogyan is határozzák meg magukat? Abbasz nem olyan ismert kijelentése tavalyról, miszerint zsidókat nem akarnak a majdani Palesztinában. Mi vaaaan?! Ajándékba megkapják az ősi zsidó földeket, és ott nem akarnak zsidót? A seggüket kéne kinyalni hálából, nemhogy ezt odavágni. Jordánia annektálta a palesztin területek nagy részét 1948-ban, de nem fogták vissza magukat akkor sem, amikor Arafat bandáját kellett szétforgácsolni (jól tették), hogy Gázát már ne is említsem, ami sosem kellett Egyiptomnak, és hogy röhögtek volna, ha Izrael át akarja adni 2002-ben.

Vannak, akiknek bilibe lóg a keze, semmi baj.
Aztán vannak, akik cselesen kritizálva kerülgetik a forró kását.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topcomment.blog.hu/api/trackback/id/tr172617126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása